İZMİR / BUCA - Kıbrıs Şehidi Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu

Haz

OKULUMUZ TİYATRO GRUBU "BİR HAFTALIĞINA BÜYÜDÜK" ADLI TİYATRO OYUNUNU SERGİLEDİLER.

Mehmet Kemal Sami Öğretmenimize ve Öğrencilerine sundukları bu güzel tösterilerden dolayı okul olarak teşekkür eder yeni oyunlarda bulıuşmak dileği ile...

May

Yeni arkadaşların katılımı ile İzin belgelerimiz.

May

Okulumuz anasinifi öğretmeni Berna AKMISIR ve öğrencilerinin ortaklarından olduğu L.I.F.E.: Little İnventors save Forest Ecosystems adli eTwinning projemiz kapsamında Yunanistan ortağımız ile online görüşme sağlandı. radyo temasi kapsaminda hazırlanan online oyun eş zamanlı olarak oynandı.

May

Okulumuz anasinifi öğretmeni Berna AKMISIR ve öğrencilerinin ortaklarından olduğu L.I.F.E.: Little İnventors save Forest Ecosystems adli eTwinning projemiz kapsamında Yunanistan ortaklarıyla beraber bilgisayar temasi kapsaminda "bingo" oyunu hazirladi ve oynadılar.

May

Okulumuz anasinifi öğretmeni Berna AKMISIR ve öğrencilerinin ortaklarından olduğu L.I.F.E.: Little İnventors save Forest Ecosystems adli eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz doğayı,ağaçları tanımak amacıyla okulumuz bahçesinde gözlem yaptılar. Proje maskotu baykuşun saklandığı yeri bulmaya çalıştılar.

May

Okulumuz anasinifi öğretmeni Berna AKMISIR ve öğrencilerinin ortaklarından olduğu L.I.F.E.: Little İnventors save Forest Ecosystems adli eTwinning projemiz kapsamında Yunanistan ortaklarıyla online olarak görüşme sağladılar. Görüşmede çocuklar yeni yil icin birbirlerine iyi dilekler de bulunup,birbirleri icin yaptıkları resimleri paylaştılar.

May

Sanal sergimizi Gerçekleştirdik (News on Media and Exhibitions )

Mixed Team Work : Preparing esafety Leaflets with Students

Leaflet about STEAM by Teachers in their Native Language