İZMİR / BUCA - Kıbrıs Şehidi Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin kazanılmasında Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehası belirleyici oldu. Atatürk'ün cephede söylediği, "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum" sözleri, askerin zafere inanmasını sağladı.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi saygıyla andık. Ruhları şad olsun.

Nis

15-19 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir İnternet Haftası etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkileşimli dijital dergi 'İzmir Çocuk' dergisi yepyeni bir içerikle yayımlandı.

Ock

Okulumuzda enerji verimliliği haftası kapsamında öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır.
Gerekli videolara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ana Sınıfı Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında

Etkileşimli kitap okuma çalışmaları yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında aralık ayı etkinliği olarak "Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Divanı Sözlüğü" öğrencilerle paylaşıldı. Ayrıca bu sözlükten kelimelerin yer aldığı afişler hazırlandı. Sözlük sınıfta okundu ve üzerine konuşuldu. "Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Divanı Sözlüğü"nü şuradan indirebilirsiniz:

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenciler ve koordinatör öğretmenlerce “Dilimizin Zenginlikleri” projesi başlatıldı.

Kas

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Sınav Sınav tarihlerimiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılına itafen okul içi satranç turnuvası Satranç Kulübümüz tarafından gerçekleşmektedir.

İlk tur elemeleri tamamlanmış olup yeni maçlar kasımın ilk haftası gerçekleştirilecektir.

Ekm

Okul aile birliği toplantısı gerçekleşmiş ve sonuçlar aşağıdaki gibi olmuştur

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz. Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

Müdürümüz Arzu Doğan önderliğinde okulumuz  camları ve dış çerçeveleri yenilenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

ÖZBAKIŞ Dergisi Deprem Özel 4. sayısı ve tüm sayıları rehberlik menümüzde bulunmaktadır